Otrdiena, 22.10.2019, 17:26
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Ātrie cepumi ar biezpienu
Smilšu mīklas gredzeni ar zemesriekstiem
Cepumi ''Nakts un diena''
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Bezē cepumi

Saldie koržiki ar kukurūzas pārslām
Sastāvdaļas

Kukurūzas pārslas - 1 glāze
Olas baltums
Cukurs 75 g
Vaniļas cukurs - 1 tējk.

Pagatavošana

Aukstu olas baltumu saputo stingrās putās.

Cukuru sajauc ar vaniļas cukuru un pakāpeniski pievieno saputotajam olas baltumam un   turpina putot.

Pievieno kukurūzas pārslas un visu rūpīgi samaisa.

Pannā klāj cepamo papīru un ar ietaukotu karoti (lai masa nelīp pie karotes) liek cepumu masu un veido mazus plācenīšus.

Liek cepeškrāsnī un cep 140°C apmēram 40 minūtes.


Lai labi garšo!

Kategorija: Bezē cepumi | Pievienoja: Me (28.02.2013)
Skatījumu skaits: 3210 | Atslēgvārdi: Bezē cepumi | Reitings: 5.0/2
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi