Otrdiena, 22.10.2019, 18:18
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Ātrie cepumi ar biezpienu
Smilšu mīklas gredzeni ar zemesriekstiem
Cepumi ''Nakts un diena''
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Auzu pārslu cepumi

Auzu pārslu cepumi ar kanēli un riekstiem
Sastāvdaļas

sviests - 150 g
milti - ½ glāze
cukurs - ½ glāze
auzu pārslas - ½ glāze
ola - 1 gab.
cepamais pulveris - ½ tējk.
kanēlis - ½ tējk.
soda - ½ tējk.
šķipsniņa sāls
rieksti
rozīnes

Pagatavošana

Mīkstu sviestu saputo ar cukuru. Tad pievieno olu un vēlreiz saputo.

Miltiem pievieno cepamo pulveri,
kanēli, sodu, sāli, sajauc un iesijā sviesta masā. Rūpīgi izmaisa, pievieno auzu pārslas, vēlreiz samaisa. Beigās pievieno riekstus un rozīnes. Masa sanāk lipīga, bet stingra.

Pannā klāj cepamo papīru. Saveļ 2 cm bumbiņas, saplacina mazus plācenīšus un liek uz pannas.



Liek cepeškrāsnī un cep 175°C apmēram 12-15 minūtes līdz zeltaini brūni.



Visiem labu apetīti!



Kategorija: Auzu pārslu cepumi | Pievienoja: Me (28.03.2013)
Skatījumu skaits: 2690 | Atslēgvārdi: Riekstu cepumi, Auzu pārslu cepumi | Reitings: 5.0/2
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi