Svētdiena, 15.09.2019, 16:56
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Ātrie cepumi ar biezpienu
Smilšu mīklas gredzeni ar zemesriekstiem
Cepumi ''Nakts un diena''
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Auzu pārslu cepumi

Auzu pārslu cepumi ar medu un banāniem

Sastāvdaļas

sviests - 100 g
brūnais cukurs - 60 g
medus - 4 ēd.k.
2 banāni
auzu pārslas - 2 glāzes

Pagatavošana

Katliņā izkausē sviestu. Tad pievieno medu, cukuru un karsē uz mazas uguns, līdz cukurs izkusis un veidojas viendabīga masa. Noņem no uguns.

Nomizo un sablendē banānus. Pievieno sviesta masai, pieber auzu pārslas un samaisa mīklu.

Plātī klāj cepampapīru un lej mīklu. Izlīdzina apmēram 1-1,5 cm biezā slānī.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20-25 minūtes. Izcepto biskvītu izņem cepeškrāsns, sagriež kvadrātiņos un liek vēl uz 5 minūtēm cepeškrāsnī.

Lai labi garšo!

Kategorija: Auzu pārslu cepumi | Pievienoja: kola (19.04.2015)
Skatījumu skaits: 1525 | Atslēgvārdi: Auzu pārslu cepumi | Reitings: 5.0/1
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi