Svētdiena, 15.09.2019, 17:55
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Ātrie cepumi ar biezpienu
Smilšu mīklas gredzeni ar zemesriekstiem
Cepumi ''Nakts un diena''
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Auzu pārslu cepumi

Auzu pārslu cepumi ar šokolādes gabaliņiem

Sastāvdaļas

auzu pārslas - 1 glāze
pilngraudu milti - ½glāze
brūnais cukurs - ½ glāze
cepamais pulveris - 1 tējk.
sviests - 100 g
1 ola
ķirbju biezenis - 2 ēd.k.
šķipsniņa sāls
mini šokolādes gabaliņi - ½ glāze

šokolāde dekorēšanai

Pagatavošana

Mīkstam sviestam pievieno cukuru un saputo.

Pievieno olu, sāli un vēlreiz saputo.

Auzu pārslas sajauc ar miltiem, cepamo pulveri, pievieno sviesta masai, pievieno ķirbju biezeni un samaisa mīklu.

Beigās iemaisa mīklā mini šokolādes gabaliņus. 

Plātī klāj cepampapīru, ar karoti liek mīklu un veido apaļus cepumus.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 15 minūtes, līdz zeltaini brūni.

Kamēr cepas cepumi, salauž šokolādes gabaliņus. Tiklīdz no cepeškrāsns izņem plāti ar izceptajiem cepumiem, uz katra cepuma uzliek pa šokolādes gabaliņam un ļauj šokolādei izkust.

Lai labi garšo!

Kategorija: Auzu pārslu cepumi | Pievienoja: kola (16.05.2015)
Skatījumu skaits: 1177 | Atslēgvārdi: Auzu pārslu cepumi | Reitings: 5.0/2
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi