Otrdiena, 22.10.2019, 18:26
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Ātrie cepumi ar biezpienu
Smilšu mīklas gredzeni ar zemesriekstiem
Cepumi ''Nakts un diena''
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Auzu pārslu cepumi

Auzu pārslu cepumi tievam viduklim

Sastāvdaļas

auzu pārslas - 300 g
rozīnes - 40 g
kefīrs - 300 ml
medus - 3 ēd.k.
vaniļas cukurs - 1 paciņa
kanēlis

Pagatavošana

Auzu pārslām uzlej kefīru un atstāj uz 40 minūtēm.

Rozīnēm uzlej siltu ūdeni un uzbriedina.

Uzbriedinātajām auzu pārslām pievieno rozīnes, medu, vaniļas cukuru, kanēli un samaisa mīklu.

Plātī klāj cepampapīru un liek ar karoti nelielus plācenīšus. 

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30-35 minūtes.

Lai labi garšo!

Kategorija: Auzu pārslu cepumi | Pievienoja: Me (10.05.2014)
Skatījumu skaits: 2559 | Atslēgvārdi: Auzu pārslu cepumi | Reitings: 5.0/1
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi