Otrdiena, 22.10.2019, 17:56
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Ātrie cepumi ar biezpienu
Smilšu mīklas gredzeni ar zemesriekstiem
Cepumi ''Nakts un diena''
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Auzu pārslu cepumi

Paši kraukšķīgākie auzu pārslu cepumi ar riekstiem
Sastāvdaļas

cukurs - ½ glāze
sviests - 50 g
olas - 2 gab.
3 glāzes auzu pārslas - 2 glāzes 
sēklu-riekstu maisījums - 1 glāze

Gatavošana

Auzu pārslas ber pannā, pievieno sviestu un apcep zeltainas. 

Olām pievieno cukuru un saputo. Pievieno auzu pārslām un samaisa. Pievieno sēklu-riekstu maisījumu un samaisa. Nesatraucieties, ja masa pavisam nav līdzīga mīklai, tā sakusīs kopā.

Plātī klāj cepamo papīru, ar karoti liek mīklu un nedaudz piespiež. 

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cept 180ºC apmēram 15 minūtes, līdz zeltaini brūni. 

Izceptos cepumus atdzesē vismaz 7 minūtes. 

Ātri un kraukšķīgi cepumi!


Lai labi garšo!

Kategorija: Auzu pārslu cepumi | Pievienoja: Me (23.01.2013)
Skatījumu skaits: 2396 | Atslēgvārdi: Auzu pārslu cepumi | Reitings: 5.0/1
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi