Svētdiena, 15.09.2019, 17:13
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Ātrie cepumi ar biezpienu
Smilšu mīklas gredzeni ar zemesriekstiem
Cepumi ''Nakts un diena''
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu

Statistika

Kopā Online: 2
Viesi: 2
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Cepumi ar biezpienu

Biezpiena cukursirsniņas
Sastāvdaļas

biezpiens - 450 g
sviests - 250 g
milti - 250 g
cukurs - 3 ēd.k.
vaniļas cukurs - 1 paciņa 
šķipsniņa sāls
cepamais pulveris - 1 tējk.

Pagatavošana

Vienkārši pagatavojami biezpiena cepumi.

Izsijā miltus, pievieno vaniļas cukuru, sāli, cepamo pulveri un visu samaisa.

Uz rupjas rīves miltos ierīvē aukstu sviestu un saberž, līdz veidojas drumstalas.

Beigās pievieno biezpienu un samīca mīklu.

Saveļ mīklas bumbu, ietin pārtikas plēvē un liek uz stundu ledusskapī.

Mīklu izrullē apmēram ½ cm biezumā, ar formiņu spiež sirsniņas un pārkaisa ar cukuru.

Plātī klāj cepamo papīru un kārto cepumus.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 15 minūtes, līdz cepumi zeltaini brūni.


Lai labi garšo!

Kategorija: Cepumi ar biezpienu | Pievienoja: Me (16.12.2013)
Skatījumu skaits: 1860 | Atslēgvārdi: Cepumi ar biezpienu | Reitings: 5.0/2
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi