Svētdiena, 15.09.2019, 17:04
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Ātrie cepumi ar biezpienu
Smilšu mīklas gredzeni ar zemesriekstiem
Cepumi ''Nakts un diena''
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Cepumi ar biezpienu

Biezpiena radziņi ar upeņu ievārījumu

Sastāvdaļas

biezpiens - 125 g
milti - 250 g
1 ola
saldais krējums - 4 ēd.k.
sviests - 4 ēd.k.
cepamais pulveris - 1 tējk.
šķipsniņa sāls 
ievārījums pildījumam

Pagatavošana

Sakuļ olu, pievieno mīkstu sviestu, saldo krējumu, sāli un saputo.

Pievieno biezpienu un vēlreiz visu samaisa ar mikseri.

Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā biezpiena masā un samaisa mīklu. Ietin mīklu pārtikas plēvē un liek uz 30 minūtēm ledusskapī.

Uz darba virsmas ber plānu kārtiņu cukura, liek mīklu un izrullē apmēram 3 mm biezu plāksni. Ar nazi sagriež trīsstūrīšos. Liek uz katra trīsstūrīša upeņu ievārījumu (var likt arī citu ievārījumu) un sarullē radziņu.

Plātī klāj cepampapīru un kārto radziņus. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20 minūtes, līdz zeltaini brūni.

Lai labi garšo!

Kategorija: Cepumi ar biezpienu | Pievienoja: kola (03.05.2015)
Skatījumu skaits: 1630 | Atslēgvārdi: Cepumi ar biezpienu | Reitings: 4.3/6
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi