Otrdiena, 22.10.2019, 17:32
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Ātrie cepumi ar biezpienu
Smilšu mīklas gredzeni ar zemesriekstiem
Cepumi ''Nakts un diena''
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Cepumi ar ogām

Aromātiski biskvīta cepumi
Sastāvdaļas

olas - 2 gab.
cukurs - 1 glāze
rozīnes - ½ glāze
cepamais pulveris 2 tējk.
milti - 1 glāze

Pagatavošana

Rozīnēm uzlej siltu ūdeni un atstāj uz 20 minūtēm.

Saputo olas ar cukuru gaisīgā masā.

Miltiem pievieno cepamo pulveri, sajauc, iesijā olu masā un samaisa.

Tad uzbriedušajām rozīnēm nolej ūdeni, pievieno mīklai un rūpīgi samaisa. Mīklai jāsanāk ne pārāk biezai.

Plātī klāj cepamo papīru, lej mīklu un izlīdzina apmēram ½ centimetru biezumā.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 20 minūtes, līdz biskvīts zeltaini brūns. Galvenais, nepārkaltēt, jo tad cepumi viducī nesanāks mīksti.

Izcepto biskvītu, vēl siltu, sagriež gabaliņos.




Atri pagatavojami aromātiski cepumi, mīksti ar kraukšķīgu garoziņu!

Lai labi garšo!






Kategorija: Cepumi ar ogām | Pievienoja: Me (04.04.2013)
Skatījumu skaits: 2071 | Atslēgvārdi: Cepumi ar ogām | Reitings: 5.0/1
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi