Otrdiena, 22.10.2019, 17:07
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Ātrie cepumi ar biezpienu
Smilšu mīklas gredzeni ar zemesriekstiem
Cepumi ''Nakts un diena''
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Cepumi ar ogām

Gaisīgi ābolu cepumi
Sastāvdaļas

sviests - 200 g
cukurs - 150 g
2 olas
milti - 500 g
vaniļas cukurs - 1 paciņa
cepamais pulveris - 2 tējk.
šķipsniņa sāls
3 āboli
rozīnes - ½ glāze
pūdercukurs pārkaisīšanai

Pagatavošana

Rozīnēm uzlej ūdeni un atstāj uzbriest.

Olām pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo.

Pievieno izkausētu sviestu un samaisa.

Izsijātiem miltiem pievieno cepamo pulveri, sāli, sajauc, pievieno olu masai un sajauc mīklu. Mīklai jāsanāk biezai.

Nomizo ābolus un sagriež sīkos gabaliņos.

Pievieno mīklai ābolu gabaliņus, uzbriedinātās rozīnes un samaisa.

Plātī klāj cepampapīru un ar karoti liek nelielas mīklas piciņas.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 10-15 minūtes, līdz zeltaini brūni.

Izceptos cepumus pārkaisa ar pūdercukuru.


Lai labi garšo!

Kategorija: Cepumi ar ogām | Pievienoja: Me (10.01.2014)
Skatījumu skaits: 2201 | Atslēgvārdi: Cepumi ar ogām | Reitings: 5.0/1
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi