Otrdiena, 22.10.2019, 16:57
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Ātrie cepumi ar biezpienu
Smilšu mīklas gredzeni ar zemesriekstiem
Cepumi ''Nakts un diena''
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Cepumi ar ogām

Sviesta cepumi ar rozīnēm un rumu

Sastāvdaļas

smalki sagrieztas rozīnes - ¼ glāze
rums - 3 ēd.k.
sviests - 3 ēd.k.
pūdercukurs - 1/3 glāzes
vaniļas esence - 3 pilītes
1 ola
milti - ½ glāze

Pagatavošana

Rozīnēm uzlej rumu un atstāj uz stundu uzbriest.

Mīkstam sviestam pievieno pūdercukuru un saputo.

Tad pievieno olu, vaniļas esenci un vēlreiz labi saputo.

Iesijā miltus un samaisa mīklu.

Rozīnes sagriež, pievieno mīklai un samaisa.

Liek mīklu konditorejas maisiņā un spiež uz ietaukotas cepamās pannas.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 6-8 minūtes, līdz maliņas zeltaini brūnas.

Izceptos cepumus ar nazi noņem no pannas un liek uz restītēm dzesēties.

Cepumi sanāk plāni un aromātiski, ar kraukšķīgu maliņu. Ļoti labi garšo ar vaniļas saldējumu un kafiju.

Lai labi garšo!

Kategorija: Cepumi ar ogām | Pievienoja: Me (27.04.2014)
Skatījumu skaits: 1246 | Atslēgvārdi: Cepumi ar ogām | Reitings: 5.0/1
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi