Otrdiena, 22.10.2019, 17:34
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Ātrie cepumi ar biezpienu
Smilšu mīklas gredzeni ar zemesriekstiem
Cepumi ''Nakts un diena''
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Dažādi cepumi

Klasiskie spāņu cepumi ''Churros''

Sastāvdaļas

sviests - 60 g
milti - 2/3 glāzes
ūdens - 2/3 glāzes
cukurs - 1 ēd.k.
2 olas

augu eļļa vārīšanai
pūdercukurs pārkaisīšanai

Pagatavošana

Gatavojam vārīto mīklu. Lej katliņā ūdeni, pievieno sviestu un karsē, līdz sviests izkusis un veidojas viendabīga masa.

Iesijā miltus un maisa apmēram divas minūtes, līdz veidojas viendabīga, gluda mīla, bez kunkuļiem.

Noņem katliņu no uguns un padzesē 4-5 minūtes. Tad, pa vienai, pievieno olas un labi samaisa. Beigās pievieno cukuru un samaisa.

Liek mīklu konditorejas maisiņā ar uzgali un spiež cepumiņus - taisnus vai pakavveida.

Katliņā uzkarsē eļļu, liek iekšā izspiestos cepumiņus un vāra 3-4 minūtes, līdz zeltaini brūni.

Gatavos cepumus liek uz papīra salvetēs, lai notek liekā eļļa, un pārkaisa ar pūdercukuru.

Pasniedz ar izkausētu šokolādi.

Lai labi garšo!

Kategorija: Dažādi cepumi | Pievienoja: Me (25.11.2014)
Skatījumu skaits: 1913 | Atslēgvārdi: Dažādi cepumi | Reitings: 5.0/2
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi