Otrdiena, 22.10.2019, 18:13
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Ātrie cepumi ar biezpienu
Smilšu mīklas gredzeni ar zemesriekstiem
Cepumi ''Nakts un diena''
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Dažādi cepumi

Piena koržiki
Sastāvdaļas

sviests - 95 g
cukurs - 200 g
ola - 1 gab.
piens - 75 g
vaniļas cukurs - 5 g
škipsniņa sodas
cepamais pulveris  - 1 tējk.
milti - 400 g

Pagatavošana

Mīkstam sviestam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo.



Bļodiņā iesit olu, sakuļ. Pusi sakultās olas atstāj pārziešanai, pusi pievieno sviesta masai. Tad pievieno pienu un saputo krēmīgā masā.

Miltiem pievieno cepamo pulveri, sodu, samaisa, ber sviesta masā un samīca mīklu.



Uz galda uzbārsta miltus, izrullē mīklu 6-7 mm biezu un piež koržikus apmēram 8-9 cm diametrā.



Pannā klāj cepamo papīru, kārto koržikus, smērē ar sakulto olu.



Liek cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 10-12 minūtes, līdz zeltainu brūni.



Lai labi garšo!




Kategorija: Dažādi cepumi | Pievienoja: Me (10.03.2013)
Skatījumu skaits: 2817 | Atslēgvārdi: Dažādi cepumi | Reitings: 5.0/1
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi