Svētdiena, 15.09.2019, 17:15
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Ātrie cepumi ar biezpienu
Smilšu mīklas gredzeni ar zemesriekstiem
Cepumi ''Nakts un diena''
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Mafini

Mafini ar āboliem un kanēli

Sastāvdaļas

milti - 300 g
brūnais cukurs - 100 g
cepamais pulveris 2 tējk.
šķipsniņa sāls
kefīrs - 225 g
soda - ½ tējk.
augu eļļa - 60 ml
ciedru rieksti - 100 g
1 ola
kanēlis - 1 tējk.
2 āboli

Pagatavošana

Kefīram pievieno olu, eļļu un labi samaisa.

Miltus sajauc ar cukuru, cepamo pulveri, sodu un sāli. Iesijā kefīra masā un samaisa viendabīgu masu.

Nomizo ābolus, izņem serdes, sagriež nelielos kubiciņos un iemaisa mīklā.

Sasmalcina riekstus un iemaisa mīklā.

Lej mīklu formiņās un pārkaisa ar kanēli.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 25 minūtes.

Ja vēlas, izceptos mafinus pārkaisa ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!

Kategorija: Mafini | Pievienoja: Me (30.07.2015)
Skatījumu skaits: 1343 | Atslēgvārdi: Mafini | Reitings: 5.0/1
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi