Otrdiena, 22.10.2019, 18:08
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Ātrie cepumi ar biezpienu
Smilšu mīklas gredzeni ar zemesriekstiem
Cepumi ''Nakts un diena''
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Riekstu cepumi

Kokosriekstu cepumi ar šokolādes glazūru
Sastāvdaļas

Mīklai
sviests - 120 g
cukurs - 50 g
kokosriekstu skaidiņas - 50 g
piens - 25 ml.
milti - 150 g
cepamais pulveris - 1 tējk.

Glazūrai
saldais krējums - 25 ml.
šokolāde - 50 g

Pagatavošana

Mīkstu sviestu saputo ar cukuru. Tad pievieno pienu, kokosriekstu skaidiņas un saputo krēmīgā masā.



Miltus sajauc ar cepamo pulveri, piesijā sviesta masai un samīca mīklu.



Saveļ ruleti, ietin pārtikas plēvē un liek uz stundu ledusskapī.



Atdzesēto mīklu sagriež 1 cm biezās šķēlitēs.



Pannā klāj cepamo papīru un kārto cepumus.



Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20 minūtes.



Cepumus atdzesē, tikmēr pagatavo glazūru.

Uzkarsē saldo krējumu, pievieno sasmalcinātu šokolādi un, nepārtraukti maisot, karsē uz nelielas uguns, līdz masa sabiezē.

Dekorē cepumus ar šokolādes masu.





Lai labi garšo!



Kategorija: Riekstu cepumi | Pievienoja: Me (13.03.2013)
Skatījumu skaits: 1812 | Atslēgvārdi: Riekstu cepumi | Reitings: 5.0/1
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi