Otrdiena, 22.10.2019, 17:00
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Ātrie cepumi ar biezpienu
Smilšu mīklas gredzeni ar zemesriekstiem
Cepumi ''Nakts un diena''
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Šokolādes cepumi

Mandeļu šokolādes cepumi
Sastāvdaļas

šokolāde - 50 g
sviests - 30 g
krēma liķieris Baileys - 25 ml
1 ola
cukurs - 50 g
milti 50 g
mandeles - 50 g
kakao - 10 g
cepamais pulveris - ½ tējk.
šķipsniņa sāls
šķipsniņa čili piparu
šķipsniņa muskatrieksta

cukurs un pūdercukurs apviļāšanai

Pagatavošana

Šokolādei pievieno sviestu un karsē karstā ūdens peldē, līdz šokolāde izkususi un veidojas vienveidīga masa. Tad pievieno liķieri, samaisa un atstāj dzesēties.


Olas baltumam pievieno cukuru un saputo stingrās putās.


Pievieno atdzisušajai šokolādes masai un lēnām samaisa.



Noloba mandeles un sablendē.


Sajauc miltus, cepamo pulveri, samaltās mandeles, kakao un garšvielas.


Pievieno šokolādes masai un samaisa.


Liek uz 2 stundām ledusskapī.

Kad mīkla sastīvējusi, veido nelielas bumbiņas.



Katru bumbiņu apviļā cukurā.


Un pēc tam pūdercukurā.


Plātī klāj cepamo papīru, kārto cepumus un cep 180°C apmēram 12 minūtes.


Izceptos cepumus atdzesējam, vāram tēju un cienājamies. 
Vienkārši gardumiņš - oriģināli cepumi ar izsmalcinātu garšu.



Lai labi garšo!


Kategorija: Šokolādes cepumi | Pievienoja: Me (13.01.2014)
Skatījumu skaits: 1471 | Atslēgvārdi: Šokolādes cepumi | Reitings: 5.0/1
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi