Otrdiena, 22.10.2019, 17:49
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Ātrie cepumi ar biezpienu
Smilšu mīklas gredzeni ar zemesriekstiem
Cepumi ''Nakts un diena''
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Šokolādes cepumi

Milānas šokolādes cepumi
Sastāvdaļas

Mīklai
sviests - 170 g
pūdercukurs - 315 g
6 olu baltumi
vaniļas cukurs - 2 ēd.k.
citrona sula - 2 ēd.k.
milti - 185 g

Krēmam
saldais krējums - 1 glāze
šokolāde - 150 g

Pagatavošana

Mīkstam sviestam pievieno pūdercukuru un saputo.


Pievieno olu baltumus, vaniļas cukuru, citrona sulu un saputo.

Iesijā miltus un samaisa.

Liek mīklu konditorejas maisiņā, klāj plātī cepamo papīru un veido garenus, apmēram 3 cm garus, cepumus.


Liek uzkarsētā cepeškrāsni un cep 180°C apmēram 10 minūtes, līdz cepumi zeltaini brūni.


Izceptos cepumus atdzesē. Tikmēr pagatavo krēmu.

Lej katliņā saldo krējumu, pievieno sasmalcinātu šokolādi un, nepārtraukti maisot,  karsē uz nelielas uguns, līdz veidojas viendabīga masa.


Krēmu nedaudz padzesē, smērē uz cepuma un liek virsū otru cepumu, ļauj krēmam sastīvēt.


Lai labi garšo!


Kategorija: Šokolādes cepumi | Pievienoja: Me (28.12.2013)
Skatījumu skaits: 1326 | Atslēgvārdi: Šokolādes cepumi | Reitings: 5.0/1
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi