Otrdiena, 22.10.2019, 17:42
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Ātrie cepumi ar biezpienu
Smilšu mīklas gredzeni ar zemesriekstiem
Cepumi ''Nakts un diena''
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Smalkmaizīšu receptes » Ar biezpienu

Aromātiskas biezpiena bulciņas ar karamelizētiem āboliem
Sastāvdaļas

Mīklai
biezpiens - 150 g
piens - 75 ml
augu eļļa - 60 ml
cukurs - 80 g
vaniļas cukurs - 1 tējk.
milti - 300 g
cepamais pulveris - 1 tējk.

Pildījumam
augu eļļa - 2 ēd.k.
āboli - 150 g
cukurs - 1 ēd.k.
kanēlis - 1 tējk.

brūnais cukurs pārkaisīšanai

Pagatavošana

Ābolus nomizo, izgriež serdes un sagriež nelielos gabaliņos.

Lej pannā 2 ēdamkarotes eļļas, ber ābolus, pārkaisa ar cukuru, kanēli un apcep 3-4 minūtes.


Biezpienam pievieno pienu, eļļu, cukuru, vaniļas cukuru un saputo.

Iesijā miltus, cepamo pulveri un samīca mīklu.


Mīklu izrullē apmēram 5 mm biezumā. Pārkaisa ar brūno cukuru un klāj ābolu pildījumu.


Sarullē ruleti un sagriež gabaliņos.


Ietauko cepamo formu un kārto bulciņas.


Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30-35 minūtes, līdz bulciņas zeltaini brūnas.


Lai labi garšo!

Kategorija: Ar biezpienu | Pievienoja: Me (11.01.2014)
Skatījumu skaits: 1092 | Atslēgvārdi: Smalkmaizītes ar biezpienu | Reitings: 5.0/1
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi