Sestdiena, 20.04.2024, 07:21
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Cepumi ''Nakts un diena''
Klasiskie koržiki
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu
Mājās gatavoti biezpiena sieriņi ar šokolādi

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Cepumi ar biezpienu

Biezpiena konvertiņi
Sastāvdaļas

cukurs - 1 glāze
biezpiens - 250 g
margarīns vai sviests - 250 g
milti - 2 glāzes
naža gals sāls 
naža gals sodas

Pagatavošana

Biezpienu samīca kopā ar margarīnu vai sviestu, pievieno sāli un sodu. Tad ber klāt miltus un mīca, kamēr mīkla vairāk nelīp pie rokām. Ja biezpiens sausāks, tad miltus vajadzēs mazāk. Taču ja mitrāks, tad miltus vajadzēs vairāk. Kad mīkla gatava, to atstāj pusstundu ledusskapī.

Izņem no ledusskapja mīklu, izrullē un sagriež ar nazi nelielos četrstūros.

Katru gabaliņu apvārta no vienas puses cukurā.

Tad gabaliņu pārloka uz pusēm, lai veidotos trīsstūris.

Trīsstūra virspusi arī apvārta cukurā.

Sagatavos trīsstūrīšus izkārto uz plāts un cep cepeškrāsnī 180º C, līdz zeltaini brūni.



Kategorija: Cepumi ar biezpienu | Pievienoja: Me (25.01.2013)
Skatījumu skaits: 2376 | Atslēgvārdi: Biezpiena cepumi | Reitings: 5.0/1
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi