Cepumu un smalkmaizīšu receptes
Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Cepumi ar biezpienu |
Biezpiena konvertiņi
Sastāvdaļas cukurs - 1 glāze biezpiens - 250 g margarīns vai sviests - 250 g milti - 2 glāzes naža gals sāls naža gals sodas Pagatavošana Biezpienu samīca kopā ar margarīnu vai sviestu, pievieno sāli un sodu. Tad ber klāt miltus un mīca, kamēr mīkla vairāk nelīp pie rokām. Ja biezpiens sausāks, tad miltus vajadzēs mazāk. Taču ja mitrāks, tad miltus vajadzēs vairāk. Kad mīkla gatava, to atstāj pusstundu ledusskapī. Izņem no ledusskapja mīklu, izrullē un sagriež ar nazi nelielos četrstūros. Katru gabaliņu apvārta no vienas puses cukurā. Tad gabaliņu pārloka uz pusēm, lai veidotos trīsstūris. Trīsstūra virspusi arī apvārta cukurā. Sagatavos trīsstūrīšus izkārto uz plāts un cep cepeškrāsnī 180º C, līdz zeltaini brūni. | |
Skatījumu skaits: 2435
| Atslēgvārdi: |