Sestdiena, 23.11.2024, 16:58
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Cepumi ''Nakts un diena''
Klasiskie koržiki
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu
Mājās gatavoti biezpiena sieriņi ar šokolādi

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Dažādi cepumi

Klasiskie koržiki
Sastāvdaļas

milti - 400 g
margarīns - 100 g
cukurs - 200 g
1 ola
piens - 80 ml
cepamais pulveris - 10 g
vaniļas cukurs - 1 paciņa

Pagatavošana

Mīkstam sviestam pievieno olu, cukuru, pienu, vaniļas cukuru  un saputo.

Pievieno miltus, cepamo pulveri un ātri samīca mīklu.

Izrullē mīklu, apmēram 7 mm biezu.

Ar formiņām spiež koržikus.

Plātī klāj cepampapīru, kārto koržikus un pārsmērē ar sakultu olu.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180ºC apmēram 15 minūtes, līdz zeltaini brūni.

Nepārcepiet, citādi  sanāks ļoti cieti!


Lai labi garšo!
Kategorija: Dažādi cepumi | Pievienoja: Me (21.01.2013)
Skatījumu skaits: 7725 | Atslēgvārdi: Dažādi cepumi | Reitings: 4.2/5
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi