Cepumu un smalkmaizīšu receptes
Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Dažādi cepumi |
Klasiskie koržiki
Sastāvdaļas milti - 400 g margarīns - 100 g cukurs - 200 g 1 ola piens - 80 ml cepamais pulveris - 10 g vaniļas cukurs - 1 paciņa Pagatavošana Mīkstam sviestam pievieno olu, cukuru, pienu, vaniļas cukuru un saputo. Pievieno miltus, cepamo pulveri un ātri samīca mīklu. Izrullē mīklu, apmēram 7 mm biezu. Ar formiņām spiež koržikus. Plātī klāj cepampapīru, kārto koržikus un pārsmērē ar sakultu olu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180ºC apmēram 15 minūtes, līdz zeltaini brūni. Nepārcepiet, citādi sanāks ļoti cieti! Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 7725
| Atslēgvārdi: |