Cepumu un smalkmaizīšu receptes
Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Cepumi ar pildījumu |
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu
Sastāvdaļas sviests - 120 g 2 olas milti - 90 g cukurs - 80 g vārītais iebiezinātais piens ar cukuru Pagatavošana Izkausē sviestu. Pievieno olas, cukuru un saputo. Tad pakāpeniski pievieno miltus un samaisa mīklu. Uzkarsē vafeļu pannu, liek apmēram 1 ēdamkaroti mīklas un cep apmēram 2 minūtes, līdz zeltaini brūna. Izceptās vafeles vēl karstas sarullē. Vārīto iebiezināto pienu pilda konditorejas maisiņā vai špricē un pilda vafelēs. Lai vafeļu caurulītes sanāktu kraukšķīgas, uzreiz pēc izcepšanas nevajag likt vienu uz otras, līdz pilnīgai atdzišanai. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 6422
| Atslēgvārdi: |