Cepumu un smalkmaizīšu receptes
Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Dažādi cepumi |
Medus cepumi ar kanēli
Sastāvdaļas sviests - 60 g medus - 1\3 glāzes cukurs - 2 ēd.k. piens - 2 tējk. milti - 1 glāze + ¼ glāze cepamais pulveris - 1 tējk. kanēlis - 3 tējk. Rotāšanai pūdercukurs, sezama sēkliņas, kokosriekstu skaidiņas, mandeļu skaidiņas Pagatavošana Izkausē sviestu, pievieno cukuru, medu, pienu un saputo. ![]() Bļodā iesijā miltus, kanēli un cepamo pulveri, samaisa. Pievieno sviesta masu un samīca mīkstu mīklu. ![]() No mīklas veido nelielus, apmēram 1 cm biezus plācenīšus. ![]() Uz pannas klāj cepamo papīru, kārto cepumus un cep 200°C apmēram 5-10 min, līdz cepumi paliek zeltaini. Nevajadzētu cepumus pārcept, jo tad tie paliek cieti un rūgti. ![]() Gatavos cepumus var pārziest ar plānu medus kārtiņu un pārkaisīt ar sezama sēkliņām, kokosriekstu skaidiņām vai mandeļu skaidiņām. Var vienkārši pārkaisīt ar pūdercukuru. Lai labi garšo! ![]() | |
Skatījumu skaits: 4282
| Atslēgvārdi: |