Ceturtdiena, 25.04.2024, 11:34
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Cepumi ''Nakts un diena''
Klasiskie koržiki
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu
Mājās gatavoti biezpiena sieriņi ar šokolādi

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Dažādi cepumi

Medus cepumi ar kanēli
Sastāvdaļas

sviests - 60 g
medus - 1\3 glāzes
cukurs - 2 ēd.k.
piens - 2 tējk.
milti - 1 glāze + ¼ glāze
cepamais pulveris - 1 tējk.
kanēlis - 3 tējk.
Rotāšanai
pūdercukurs, sezama sēkliņas, kokosriekstu skaidiņas, mandeļu skaidiņas

Pagatavošana

Izkausē sviestu, pievieno cukuru, medu, pienu un saputo.


Bļodā iesijā miltus, kanēli un cepamo pulveri, samaisa. Pievieno sviesta masu un samīca mīkstu mīklu.


No mīklas veido nelielus, apmēram 1 cm biezus plācenīšus. 


Uz pannas klāj cepamo papīru, kārto cepumus un cep 200°C apmēram 5-10 min, līdz cepumi paliek zeltaini. Nevajadzētu cepumus pārcept, jo tad tie paliek cieti un rūgti.


Gatavos cepumus var pārziest ar plānu medus kārtiņu un pārkaisīt ar sezama sēkliņām, kokosriekstu skaidiņām vai mandeļu skaidiņām. Var vienkārši pārkaisīt ar pūdercukuru.


Lai labi garšo!

Kategorija: Dažādi cepumi | Pievienoja: Me (21.02.2013)
Skatījumu skaits: 4061 | Atslēgvārdi: Medus cepumi | Reitings: 5.0/2
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi