Sestdiena, 23.11.2024, 22:34
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Cepumi ''Nakts un diena''
Klasiskie koržiki
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu
Mājās gatavoti biezpiena sieriņi ar šokolādi

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Riekstu cepumi

Labākie riekstu cepumi pasaulē
Sastāvdaļas

sviests - 300 g 
malti lazdu rieksti - 200 g 
mandeles - 100 g 
milti - 300 g 
cukurs - 150 g 
vaniļas cukurs - 1 paciņa

Pagatavošana

Sviestam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un samaisa. 

Tad pievieno samaltus lazdu riekstus, mandeles, miltus un samīca mīklu.  

Saveļ mīklu apmēram 3 cm resnu desiņu, sagriež ar nazi 1 cm biezās šķēlēs un nedaudz saplacina ar dakšiņu. 


Uz pannā klāj cepamo papīru, kārto cepumus. 

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 10 minūtes, līdz zeltaini brūni.


Lai labi garšo!

Kategorija: Riekstu cepumi | Pievienoja: Me (29.01.2013)
Skatījumu skaits: 5090 | Atslēgvārdi: Riekstu cepumi | Reitings: 5.0/2
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi