Cepumu un smalkmaizīšu receptes
Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Riekstu cepumi |
Labākie riekstu cepumi pasaulē
Sastāvdaļas sviests - 300 g malti lazdu rieksti - 200 g mandeles - 100 g milti - 300 g cukurs - 150 g vaniļas cukurs - 1 paciņa Pagatavošana Sviestam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un samaisa. Tad pievieno samaltus lazdu riekstus, mandeles, miltus un samīca mīklu. Saveļ mīklu apmēram 3 cm resnu desiņu, sagriež ar nazi 1 cm biezās šķēlēs un nedaudz saplacina ar dakšiņu. Uz pannā klāj cepamo papīru, kārto cepumus. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 10 minūtes, līdz zeltaini brūni. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 5090
| Atslēgvārdi: |