Cepumu un smalkmaizīšu receptes
Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Vafeles |
Vīnes vafeles ar karamelizētiem āboliem un saldējumu
Sastāvdaļas Mīklai Karamelei Pagatavošana Mīkstam sviestam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Tad, pa vienai, pievieno olas un labi saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā saputotajā olu masā un sajauc mīklu. Lej uzkarsētā vafeļu pannā un cep zeltaini brūnas. Ābolus nomazgā, izņem serdes un sagriež palielās šķēlītēs. Cepamajā pannā izkausē sviestu, liek ābolu šķēlītes, pievieno medu un cep uz vidējas uguns 5 minūtes. Tad apgriež ābolu šķēlītes un cep vēl 5 minūtes. Pasniedz vafeles ar karamelizētiem āboliem un vaniļas saldējumu. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1847
| Atslēgvārdi: |