Cepumu un smalkmaizīšu receptes
Galvenie » Raksti » Smalkmaizīšu receptes » Kārtainās mīklas smalkmaizītes |
Kārtainais milfejs ar vaniļas krēmu
Sastāvdaļas kārtainā bezrauga mīkla - 400 g Krēmam Pagatavošana Atlaidina kārtaino mīklu un sagriež vienādos taisnstūros. Plātī klāj cepampapīru, kārto sagrieztos mīklas taisnstūrus. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C zeltainu brūnus. Izceptos biskvītus atdzesē un pārgriež uz pusēm. Pagatavo pudiņa krēmu (pēc instrukcijas un paciņas). Uz vienas biskvīta pusītes klāj 1-2 ēdamkarotes krēma, liek virsū jāņogas (var izmantot arī citas ogas) un liek virsū otru biskvītu. Tad smērē krēmu, liek ogas un virsū trešo biskvīta pusīti. Pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1931
| Atslēgvārdi: |