Cepumu un smalkmaizīšu receptes
Galvenie » Raksti » Smalkmaizīšu receptes » Ar šokolādi |
Sastāvdaļas kārtainā mīkla - 250 g Pagatavošana Atkausē mīklu un izrullē. Pārkaisa ar vaniļas cukuru, kanēli, sarīvētu apelsīna miziņu un iespiež mīklā. Sarullē ruleti un sagriež sešos gabaliņos. No katra gabaliņa izrullē apaļu plācenīti. Kēksa formiņas apgāž otrādi, pārsmērē ar eļļu, liek virsū mīklas plācenīti un veido groziņu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20 minūtes. Izceptos groziņus noņem no formiņām un atdzesē. Pagatavo šokolādes pildījumu. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, pievieno sviestu, saldo krējumu un samaisa, līdz veidojas viendabīga masa. Lej šokolādi groziņos un virsū liek vīnogas. Liek uz 30 minūtēm ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1476
| Atslēgvārdi: |