Cepumu un smalkmaizīšu receptes
Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Auzu pārslu cepumi |
Auzu pārslu cepumi ar rozīnēm un šokolādi
Sastāvdaļas sviests - 120 g cukurs - 80 g vaniļas cukurs - 1 paciņa 1 ola šķipsniņa sāls cepamais pulveris - ½ tējk. kanēlis - ½ tējk. ātri vārāmās auzu pārslas - 100 g auzu milti - 130 g šokolāde - 50 g rozīnes - 70 g Pagatavošana Mīkstu sviestu saputo ar cukuru. Pievieno olu un atkal saputo. Pievieno sāli, cepamo pulveri, kanēli un saputo. Tad iemaisa auzu pārslas, sasmalcinātu šokolādi un nomazgātas rozīnes. Beigās pievieno miltus un samīca mīklu. No mīklas veido bumbiņas. No šī daudzuma sanāk apmēram 12-18 cepumi. Plātī klāj cepampapīru, kārto mīklas bumbiņas un nedaudz saplacina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180ºC apmēram 15 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 2987
| Atslēgvārdi: |