Cepumu un smalkmaizīšu receptes
Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Cepumi ar biezpienu |
Sastāvdaļas biezpiens - 200 g Pagatavošana Mīkstam sviestam pievieno cukuru, vaniļas cukuru, olu un saputo. Biezpienu izberž caur sietu, pievieno sviesta masai un labi samaisa. Glāzi miltu sajauc ar cepamo pulveri, iesijā biezpiena masā un samaisa. Tad pakāpeniski pievieno vēl glāzi miltu un samīca mīklu, līdz mīkla vairs nelīp pie rokām. Ietin mīklu pārtikas plēvē un liek uz 40 minūtēm ledusskapī. No atdzesētās mīklas izrullē apmēram 0,5-1 cm plāksni, pārkaisa ar brūno cukuru un sarullē ruleti. Sagriež apmēram 1 cm biezās šķēlēs. Plātī klāj cepampapīru un kārto cepumus. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 25 minūtes, līdz zeltaini brūni. Cepumi sanāk mīksti, gardi un aromātiski. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 2987
| Atslēgvārdi: |