Cepumu un smalkmaizīšu receptes
Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Krekeri |
Sāļie krekeri
Sastāvdaļas milti - 300 g sviests - 150 g piens - 50 ml sāls - 1 tējk. Apsmērēšanai piens - 25 ml sāls -1 tējk. Pagatavošana Aukstu sviestu sarīvē uz rupjas rīves. Sviestam pievieno miltus, sāli un samīca sīkās drumstalās. Pielej pienu, samīca mīklu un liek ledusskapī vismaz uz stundu. Atdzesēto mīklu izņem no ledusskapja un izlullē 3mm biezumā. Ar formiņām vai vienkārši ar glāzi spiež aplīšus un liek uz pannas (izklāj cepamo papīru). Sadursta ar dakšiņu un apsmērē ar sāļu pienu. Cep 200º C apmēram 13 minūtes, līdz krekeri zeltaini. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 4186
| Atslēgvārdi: |