Ceturtdiena, 25.04.2024, 16:47
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Cepumi ''Nakts un diena''
Klasiskie koržiki
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu
Mājās gatavoti biezpiena sieriņi ar šokolādi

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Krekeri

Sāļie krekeri
Sastāvdaļas

milti - 300 g
sviests - 150 g
piens - 50  ml
sāls - 1 tējk.
Apsmērēšanai
piens - 25 ml
sāls -1 tējk.

Pagatavošana

Aukstu sviestu sarīvē uz rupjas rīves.


Sviestam pievieno miltus, sāli un samīca sīkās drumstalās.


Pielej pienu,  samīca mīklu un liek ledusskapī vismaz uz stundu.


Atdzesēto mīklu izņem no ledusskapja un izlullē 3mm biezumā.


Ar formiņām vai vienkārši ar glāzi spiež aplīšus un liek uz pannas (izklāj cepamo papīru). Sadursta ar dakšiņu un apsmērē ar sāļu pienu.


Cep 200º C apmēram 13 minūtes, līdz krekeri zeltaini.



Lai labi garšo!  

Kategorija: Krekeri | Pievienoja: Me (26.01.2013)
Skatījumu skaits: 4049 | Atslēgvārdi: Krekeri | Reitings: 5.0/3
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi