Cepumu un smalkmaizīšu receptes
Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Krekeri |
Siera krekeri - vienkārši un sāļi
Sastāvdaļas milti - 150 g sviests - 100 g siers - 100 g ola - 1 gab. ūdens - 2 ēd.k. sinepju pulveris - 1 ēd.k. sāls - 1 ēd.k. pipari pēc garšas (var izmantot melnos, sarkanos un baltos piparus) Pagatavošana Bļodā iesijā miltus un pievieno sinepju pulveri, sāli. Pievieno sviestu un saberž sīkās drumstalās. Sieru sarīvē sīkās skaidiņās un pievieno sviesta drumstalām. Pēc tam pievieno olu, piparus, ūdeni un samīca, līdz mīkla vairs nelīp pie rokām. Mīklu izrullē apmēram 3-5 mm biezumā un sagriež trīstūrīšos vai kvadrātiņos. Ja vēlas pavisam ekskluzīvus krekerus, var ar pildspalvas uzgali cepumiņiem izspiest pāris caurumiņus. Pannā klāj cepamo papīru un liek cepumiņus. Liek cepeškrāsnī un cep 200º C apmēram 8-10 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 3367
| Atslēgvārdi: |