Cepumu un smalkmaizīšu receptes
Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Mafini |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam Pagatavošana Olām pievieno cukuru un saputo. Pievieno eļļu, vaniļas ekstraktu un vēlreiz saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sodu, sāli. Iesijā olu masā, pielej kefīru un samaisa mīklu. Lej mīklu formiņās, aizpildot par 2/3. Ja vēlas, liek formiņās arī ogas. Ņemiet vērā, ka ogas nogrims līdz pašai formiņas apakšai. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 15 minūtes. Izceptos mafinus atdzesē. Pagatavo krēmu. Aukstam biezpiena sieram Almette (!) pievieno mīkstu sviestu, pūdercukuru, vaniļas ekstraktu un saputo, līdz veidojas viendabīga, krēmīga masa. Liek krēmu konditorejas maisiņā un dekorē mafinus. Dekorē ar ogām. Liek uz stundu ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1885
| Atslēgvārdi: |