Ceturtdiena, 25.04.2024, 14:47
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Cepumi ''Nakts un diena''
Klasiskie koržiki
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu
Mājās gatavoti biezpiena sieriņi ar šokolādi

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Cepumi ar sēkliņām

Iebiezinātā piena barankas ar magoņu sēkliņām

Sastāvdaļas

1 kārbiņa kondensētā piena
3 olas
soda - ½ tējk.
milti - 700 g
šķipsniņa sāls
magoņu sēkliņas

Pagatavošana

Lej bļodā iebiezināto pienu, pievieno divas olas, sāli, sodu un ar putojamo slotiņu samaisa.

Pakāpeniski iesijā miltus un samīca mīklu.

Sadala mīklu 8-9 daļās un no katras daļas saveļ desiņu.

Tad sagriež nelielos gabaliņos un no katra gabaliņa saveļ nelielu desiņu, savieno galus un veido ritenīti.

Plātī klāj cepampapīru, kārto barankas, pārsmērē ar sakultu olu un pārkaisa ar magoņu sēkliņām.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 10-15 minūtes, līdz zeltaini brūni.

Lai labi garšo!

Kategorija: Cepumi ar sēkliņām | Pievienoja: Me (16.06.2014)
Skatījumu skaits: 1985 | Atslēgvārdi: Cepumi ar sēkliņām | Reitings: 5.0/1
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi