Sestdiena, 23.11.2024, 22:47
Sveicināti Viesis | RSS
Izvēlēties
R


Iesakām


Populārākās receptes
Smilšu mīklas cepumi ''Podziņas''
Cepumi ''Nakts un diena''
Klasiskie koržiki
Kraukšķīgas vafeles ar vārīto iebiezināto pienu
Mājās gatavoti biezpiena sieriņi ar šokolādi

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Cepumi un smalkmaizītes

Cepumu un smalkmaizīšu receptes

Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Cepumi ar sēkliņām

Trauslās magoņu sēkliņu standziņas
Sastāvdaļas

milti - 200 g  
cukurs - 100 g
sviests - 100 g
ola - 1 gab.
skābs krējums - 2 ēd.k.
cepamais pulveris - 1 tējk.
magoņu sēkliņas (apkaisīšanai)

Pagatavošana

Saputo sviestu ar cukuru, pievieno olas dzeltenumu un atkal saputo.

Pievieno miltus, cepamo pulveri, krējumu un visu samīca.

No mīklas sarullē 8-9 cm garas un apmēm 1-1,5 cm biezas standziņas.

Pannā klāj cepamo papīru, liek cepumus, apsmērē ar sakultu olbaltumu un tūlīt pārkaisa ar magonēm.

Liek cepeškrāsnī un cep 220°C apmēram 8 minūtes, līdz zeltaini brūnas.

Gatavās magoņu standziņas uzreiz ņoņem no plāts, jo atdziestot ir ļoti trauslas.




Lai labi garšo!

Kategorija: Cepumi ar sēkliņām | Pievienoja: Me (12.03.2013)
Skatījumu skaits: 2501 | Atslēgvārdi: Cepumi ar sēkliņām | Reitings: 5.0/1
Līdzīgas receptes
Latvijas Reitingi