Cepumu un smalkmaizīšu receptes
Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Cepumi ar sēkliņām |
Trauslās magoņu sēkliņu standziņas
Sastāvdaļas milti - 200 g cukurs - 100 g sviests - 100 g ola - 1 gab. skābs krējums - 2 ēd.k. cepamais pulveris - 1 tējk. magoņu sēkliņas (apkaisīšanai) Pagatavošana Saputo sviestu ar cukuru, pievieno olas dzeltenumu un atkal saputo. Pievieno miltus, cepamo pulveri, krējumu un visu samīca. No mīklas sarullē 8-9 cm garas un apmēm 1-1,5 cm biezas standziņas. Pannā klāj cepamo papīru, liek cepumus, apsmērē ar sakultu olbaltumu un tūlīt pārkaisa ar magonēm. Liek cepeškrāsnī un cep 220°C apmēram 8 minūtes, līdz zeltaini brūnas. Gatavās magoņu standziņas uzreiz ņoņem no plāts, jo atdziestot ir ļoti trauslas. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 2501
| Atslēgvārdi: |