Cepumu un smalkmaizīšu receptes
Galvenie » Raksti » Cepumu receptes » Šokolādes cepumi |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam Pagatavošana Mīkstam sviestam pievieno pūdercuru, saputo. Pievieno olu, dažas pilītes vaniļas ekstrakta, saputo. Miltus sajauc ar kakao un cepamo pulveri. Sviesta masai pakāpeniski pievieno miltu masu un pienu, samaisa mīklu. Plātī klāj cepampapīru, mīklu pilda konditorejas maisiņā un spiež apaļus plācenīšus, ne pārāk lielus, jo cepoties izpletīsies un palielināsies apjomā. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 10-12 minūtes. Izceptos cepumus atdzesē. Tikmēr pagatavo putukrējumu. Saldajam krējumam pievieno pūdercukuru un saputo stingrās putās. Uz viena cepuma puses smērē putukrējumu un liek virsū otru cepumu, nedaudz piespiež. Gatavs. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1953
| Atslēgvārdi: |